FAQ

Hoe gaat Intec te werk? (11)

Om een correcte offerte te kunnen opstellen, hebben wij volgende gegevens nodig:

– Adresgegevens + GSM- en/of telefoonnummer
– Plan van de woning: grondplan van alle verdiepen + minstens 1 doorsnede
– Indien het een renovatie betreft en geen plannen voorhanden zijn, komen wij graag bij u ter plaatse, na het opmaken van een eerste ramende offerte. Stuur daarvoor de hoogte vloer-vloer, lengte en breedte van het huidige trapgat + enkele foto’s door.
– Welk type trap heb je in gedachten
– Welke houtsoort, indien je een trap wenst met houten treden.

Hou er rekening mee dat het onmogelijk is de prijs van een trap uit te drukken in een prijs per trede.

Zeker. Intec is gekend voor zijn zeer bekwame vakmannen. Op de website kunt u verschillende werken terugvinden die door de klant of architect zelf ontworpen werden.

Onze trappen worden hoofdzakelijk gemaakt uit inox met houten, glazen, natuurstenen of inox treden. Echter kunnen wij dit ook, op vraag van de klant, uitvoeren in onbehandeld, gelakt of gegalvaniseerd staal. Hou er rekening mee dat behandeld staal meestal niet goedkoper is dan inox. Dit vanwege de extra behandeling(en). Daarnaast is de duurzaamheid van inox niet te evenaren.

Onze trappen en leuningen worden uiteraard steeds uitgevoerd volgens de huidige normen. De klant kan daar echter, op zijn verantwoordelijkheid (schriftelijk vastgelegd) van afwijken.

Wij raden het gebruik van geribd karton, papier of linnen aan om uw treden af te dekken.

Plastic is af te raden, vermits dit condensatie kan teweeg brengen met vlekken of verkleuring van het hout tot gevolg.

Voor het opmeten van een trap moet op zijn minst de pleisterwerken voltooid zijn. Daarnaast hebben wij de meterpassen nodig, of dient de chape gegoten te zijn (en de dikte van de afwerking gekend).

Een trapleuning op een bestaande trap kan uiteraard pas opgemeten worden wanneer de trap afgewerkt is (betonnen trappen dienen uitbekleed te zijn).

Over het algemeen wordt de trap geplaatst op het einde van de bouwwerken, wanneer de vloer er reeds ligt. Dit kan echter afwijken, afhankelijk van de gekozen trap. Dit wordt besproken voor de opmeting.

Er wordt een voorschot van 30% betaald binnen de acht dagen na orderbevestiging en 60% ten laatste twee weken voor de plaatsing van de werken. Saldo bij facturatie contant betaalbaar zonder korting.

Over het algemeen dient u rekening te houden met een leveringstermijn van 6 à 8 weken na opmeting. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden. Raadpleeg ons hier tijdig over.

Wij bieden u graag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor trappen, leuningen, balustrades en maatwerk. Aarzel niet om ons te contacteren.

Onze trappen met houten treden worden steeds geleverd met behandelde treden. Op deze manier hebt u de eerste jaren geen kopzorgen.